Vereniging Eigen Huis: Collectieve Inkoop Schilderwerk

Vragen naar aanleiding van actie

Vereniging Eigen Huis maakt in deze periode reclame voor een nieuwe dienst: Collectieve Inkoop Schilderwerk. Naar aanleiding van deze actie ontvangen wij vragen die wij hierna beantwoorden.

 

Wat is Collectieve Inkoop Schilderwerk?

Met  Collectieve Inkoop Schilderwerk (https://www.eigenhuis.nl/webwinkel/onderhoud-verbouwen/collectieve-inkoop-schilderwerk/) wordt schilderwerk aangeboden met verf van Sikkens (http://www.sikkens.nl/) tegen 6 jaar garantie. Dit initiatief staat open voor elk schildersbedrijf in Nederland, ook degenen die nog niet met Sikkens werken. In dit nieuwe concept van de Collectieve Inkoop Schilderwerk wordt verwezen naar de ‘uitgeklede’ leveringsvoorwaarden van de uitvoerende partij ‘Uw Huismeester (http://www.uwhuismeester.nl/)’, het bedrijf dat zich bezighoudt met onderhoud aan woningen. ‘Uw Huismeester’ hanteert kwaliteitscriteria die middels een klanttevredenheidsonderzoek na elk uitgevoerd project opnieuw getoetst worden.

 

5 tips Vereniging Eigen Huis bij inschakelen schildersbedrijf

In deze video (http://www.schildertheussen.nl/pg-25164-7-47437/pagina/uw_schilderwerk_in_goede_handen.html) geeft Vereniging Eigen Huis 5 tips bij het inschakelen van een schildersbedrijf.

Ons bedrijf werkt volgens de leveringsvoorwaarden van werkgeversorganisatie OnderhoudNL. Die leveringsvoorwaarden zijn sinds 1987 overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Werken conform deze voorwaarden betekent dat u als klant weet dat u werkt met een professioneel bedrijf die kwaliteit biedt en garantie geeft.  Deze leveringswoorwaarden vindt u onder de kopjes ”Particulieren” en ”Bedrijven” op deze website. Daarnaast hebben wij een jarenlange ervaring in het schilderen met verf van Sikkens. Het initiatief van Vereniging Eigen Huis en ‘Uw Huismeester’ is zo nieuw dat wij ons nog aan het oriënteren zijn of wij ons bedrijf hierbij willen laten aansluiten en wat voor consequenties dit heeft.

 

Vragen?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of wilt u na het zien van de video (http://www.schildertheussen.nl/pg-25164-7-47437/pagina/uw_schilderwerk_in_goede_handen.html) een offerte ontvangen, dan horen wij dat graag. Met plezier maken wij een afspraak met u om het schilderwerk op te komen nemen en een offerte aan u uit te brengen. 

Ver-eigen-huis Ver-eigen-huis